DSCF0643.jpg

Tjänster

— Vi är väl rustade att sköta alla era integrationsbehov.

 
 

Våra tjänster

Vi är ett lösningsfokuserat företag, att fokusera på möjligheter och att lösa problem, det är vad vi pysslar med varje dag. Med ett företag som består av i särklass Sveriges mest rutinerade och erfarna specialister inom integration har vi valt att paketera oss i nedanstående funktioner och tjänster.


 
 
 
 

Kostnadsfri rådgivning

Trött på spaghettin?

Har ni funderingar på om integration är lösningen på era IT-relaterade problem? Kontakta oss så besöker vi er och reder ut spaghettin.

 

Health check

Omtanke och kärlek.

Har ni prestandaproblem eller bara vill säkerställa att er BizTalk-konfiguration är optimal? Vårt BizTalk Incident Response Team är alltid redo att rycka ut! Vi har brottats med några av världens största och mest komplexa BizTalk-installationer, men även mindre plattformar behöver ofta lite extra kärlek för att prestera på topp över tid.

 
 
 
 
 

Specialist-konsulter

Svart bälte i systemintegration.

Söker ni specialister med svart bälte i systemintegration? Ja men då är ni hittat rätt! Vi kan erbjuda utvecklare och projektledare, kort och gott doers, som gör skillnad i era projekt.


 

Förvaltning

Smärtfri integration 24/7.

Det är ingen slump att vi gång på gång får förtroendet att förvalta och vidareutveckla företags verksamhetskritiska integrationsplattformar. Vi har nämligen den bästa marknadsföringen man kan tänka sig, nämligen att våra befintliga kunder rekommenderar oss som leverantör till andra företag. Det tycker vi är en kvalitetsstämpel som vi är väldigt stolta över.

Vi har förståelse för hur viktigt det är för er att integrationerna mellan era system fungerar smärtfritt 24/7. 

Vi har ett upplägg som passar både stora, små, offentliga eller privata bolag, oavsett bransch. Det kostar inget att fråga hur det skulle se ut just för er.