Kazoku IT är nu Gold Partner till Microsoft inom integration

På vår väg att bli marknadsledande inom integrationstjänster i Skandinavien har Kazoku tagit steget att certifiera bolaget att bli Gold Partner, vilket är Microsofts högsta partnernivå inom Application Integration och Application Development.

En Microsoft Gold Partner är en partner som åtar sig att ha mycket hög kompetens och goda samarbetsrelationer med Microsoft. Genom att certifiera bolaget till Microsoft Gold Partner bevisar partnern att de är engagerade och att maximera fördelarna som kunderna får genom att implementera Microsoft-lösningar på ett kunnigt sätt.

Värdet av Microsoft Gold Partners, ligger i garantin för professionellt expertstöd. Partnerskapsstatus granskas årligen så att du kan se till att din partner fortfarande presterar bra.

 ”Att bli Gold Partner till Microsoft inom vårt fokusområde integration är inte bara en kvittens på vår expertkompetens utan också en långsiktig strategisk satsning på att upprätthålla kontinuerlig hög kompetens inom Microsofts produkter, plattformar och lösningar. Detta borgar därmed för hög kvalité i våra leveranser och åtagande till våra kunder”, säger Lars Edvardsson, VD Kazoku IT

Är du intresserad av att veta mer om vårt erbjudande kopplat till Microsofts integration-/molnlösningar:

  • Rådgivare i moln-/integrationsstrategier – Azure/Biztalk

  • Moln-/integrationsarkitektur - Azure/Biztalk

  • Lift and shift – Azure/Biztalk/Applikationsutveckling

  • Förvaltning-/supportorganisation - ICC

För mer information om våra produkter och tjänster, kontakta

Henrik Roth, ICC, Partneransvarig Microsoft,
076-0004152, Henrik.roth@kazoku.se

Lars Edvardsson, VD,
070-8788118, Lars.edvardsson@kazoku.se

Guest User