Vill du bli en del av familjen?

Vi är ett lösningsfokuserat företag, att fokusera på möjligheter och att lösa problem, det är vad vi pysslar med varje dag. Med ett företag som består av i särklass Sveriges mest rutinerade och erfarna specialister inom integration, så finns det plats för fler duktiga systemintegratörer i vårt härliga gäng.

IMG_0844.jpg

Tycker du att du har det bra, men ändå är fundersam över varför andra har det bättre? Vi på Kazoku eftersträvar alltid att ha det bättre än alla andra. Är du en person som bjuder på dig själv kommer vi skapa alla förutsättningar för att du både ska kunna leverera och må bättre som individ. Gemenskap och samarbete är grundvärderingar i vårt företag och nöjda medarbetare ger nöjda kunder och skapar resultat. Hör av dig till oss så tar vi en fika tillsammans och samtalar om vad vi kan erbjuda varandra!

Kazoku IT startade 2014 ur visionen om att bygga ett entreprenörsdrivet bolag med specialister, där individen och kunden är i fokus. Namnet kazoku är japanska och betyder familj, och det är så vi arbetar tillsammans. Tack vare våra goda interna relationer kan vi alltid erbjuda hela företagets kompetens genom varje individ. Men, det speglar också hur vi samverkar tillsammans med våra kunder, där goda relationer är grunden för att sätta och uppnå gemensamma mål. Vi är det flexibla företaget med både kompetens och hjärta. Att hitta lösningar är det vi gör bäst!

DSCF0439.jpg
Henrik Roth